Vr. 23-3: De zandprinses komt naar Waddinxveen

Waddinxveen – De Zandprinses (Rosa van der Vijver) komt op 23 en 24 maart naar de Ontmoetingskerk in Waddinxveen. De dochter van de wereldberoemde zandtovenaar (bekend van onder meer Kerst met de Zandtovenaar) verleent haar medewerking aan de drie jubileumconcerten van muziekvereniging Concordia Waddinxveen en C-Akkoord Waddinxveen-Boskoop, die respectievelijk 120 jaar en 20 jaar bestaan.

Rosa van der Vijver maakte in 2013 haar debuut als de ‘tweede zandtovenaar’, toen zij samen met haar vader bij het televisieprogramma ‘Kerst met de Zandtovenaar’ haar kunsten liet zien. Sinds 2015 is zij fulltime ‘Zandprinses’. Zij stond onder andere op de bühne van de Ziggo Dome tijdens ‘The Christmas Show’, en mocht voor een groot publiek optreden tijdens de EO Jongerendag in het Gelredome.

Rosa schittert tijdens de jubileumconcerten van Concordia Waddinxveen op vrijdag 23 maart om 20.00 uur en zaterdag 24 maart om 20.00 uur in de Ontmoetingskerk, Groensvoorde 3 in Waddinxveen.

Advertisements

Wilt u nog meer van haar zien? Kom dan naar het kinderconcert, georganiseerd door het opleidingsorkest C-Akkoord op zaterdag 24 maart om 15.00 uur in diezelfde Ontmoetingskerk. Voor de actuele informatie, prijzen en kaarten bestellen, kijkt u op www.concordia-waddinxveen.nl en klikt u op ‘kaarten bestellen: klik hier’. Ook zijn de kaarten aan de zaal verkrijgbaar. Voor meer informatie: secretariaat@concordia-waddinxveen.nl.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl