Vr. 23-3: De Goudse Komedie speelt ‘Doodgewoon’

Gouda – De nieuwe klucht van toneelvereniging De Goudse Komedie ‘Doodgewoon’ staat op vrijdag 23 en zaterdag 24 maart in de kleine zaal van de Goudse Schouwburg. Deze nieuwste productie is geschreven én geregisseerd door Gerben Pijl.

De Goudse Komedie speelt al een aantal jaar stukken van Gerben Pijl uit Gouda en dit keer komen verschillende typetjes uit voorgaande stukken terug en ontmoeten elkaar in ‘Doodgewoon’. Een feest van herkenning dus voor de échte fans.

We zien de onafscheidelijke moeder en zoon Wil en Ken Niemeer weer terug op het toneel, maar ook het volkse stel Joop en Jopie Bakker. En uit het meest recente stuk zijn overgeleverd; de dominante Karin Koekoek en haar zoon Karel, herinnert u hen nog? Uiteraard ook weer een aantal nieuwe karakters genaamd mevrouw Caspers, mevrouw Leeflang, Tanisha Pleps en mevrouw Krematoria. Kortom, het wordt weer doodgewoon een avondje lachen en ontspannen bij de Goudse Komedie.

Kaarten (15 euro per stuk) zijn te bestellen via www.goudsekomedie.nl, via info@goudsekomedie.nl of bel 0182-616 641. Kaarten zijn ook beschikbaar bij de kassa van de Goudse Schouwburg. Vrijdag 23 en zaterdag 24 maart 2018, aanvang 20.30 uur, kleine zaal.

De Goudse Komedie
De Goudse Komedie is met haar ruim 85 jaar de oudste toneelvereniging in Gouda en telt vijftien enthousiaste leden en drie ereleden. De vereniging is trotse gebruiker van een eigen repetitieruimte De Stal. Een gezellige vereniging, die met haar achtergrond letterlijk geschiedenis heeft geschreven in de Goudse amateur theaterwereld. In de loop der jaren hebben heel wat komedianten de revue gepasseerd, allen met evenveel plezier in ons vertrouwde genre komedie. www.goudsekomedie.nl.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl