Vr. 23-11: Popkoorweekend in Gouda

Alweer voor het negende jaar organiseren Lambert Mutsaers en Frans Meijer een popkoorweekend in Gouda. Iedereen kan meedoen! Het draait in dit weekend om het plezier van het samen zingen. Natuurlijk hebben we een mooie mix van leuke en aansprekende popsongs, daarbij werken we vanuit een thema. Dit kiezen we aan de hand van een titel of stuk tekst van een van de songs.

Heb je altijd al eens heerlijk vrij willen zingen in een gelegenheidskoor? Dan is dit je kans! Ervaring is niet nodig, sterker nog ook iedereen die denkt zij/hij niet kan zingen is van harte welkom. We werken zonder bladmuziek.

De start is op vrijdagavond 23 november. Na het kennismaken beginnen we al snel aan de eerste songs. Op zaterdagmorgen starten we rustig op en gaan we verder met het instuderen van popliedjes. We pauzeren met een heerlijke lunch. Alle repetities zijn steeds met pianobegeleiding. In de loop van de middag komen er muzikanten bij en wordt er een band gevormd. ‘s Avonds zijn familie, vrienden en bekenden uitgenodigd voor een spetterende finale.

Het popkoorweekend vindt plaats in de Garenspinnerij. Voor meer informatie zie https://www.lambertmutsaers.nl/event-items/popkoorweekend-gouda/

Uw evenement ook op de nieuwssite GoudaFM en deGouda App?
Mail uw evenement naar redactie@degouda.nl

23-11-2018 09:00

Advertisements