Vr. 21-02: Joris Linssen schiet Raak! in De Kroon

Joris Linssen en zijn muzikale vrienden van Caramba schieten vrijdag 21 februari Raak! met hun programma van die naam. De razend-populaire zanger/tv-presentator zet al meer dan tien jaar elke theaterzaal op de kop. Raken en geraakt worden, daar draait alles om. En dat doen deze topmuzikanten vol overgave met hun opzwepende liedjes, prachtige ballades, ontroerende levensverhalen, gevoelige teksten en loepzuivere samenzang.

Joris Linssen & Caramba bestaat sinds 1999 en bracht acht cd’s, twee dvd’s en een lp uit. Elk voorjaar toert de band drie maanden langs de schouwburgen met een theaterconcert. De rest van het jaar speelt de groep op festivals en bijzondere locaties.
Najaar 2013 ging de bioscoopfilm Met jou heb ik geleerd in première, over hun magische tournee door Mexico. De televisiebewerking van vijftig minuten werd door meer dan 400.000 mensen bekeken en is zeer lovend ontvangen.

Zanger/tv-presentator Joris Linssen wordt vergezeld door zijn amigo’s Marcel van der Schot (accordeon, piano en zang), Kees van den Hoogen (gitaar en zang), Erik van Loo (contrabas en zang) en Djem van Dijk (percussie en zang). Caramba staat bekend om het virtuoze accordeonspel van Marcel, de prachtige meerstemmige samenzang, het aanstekelijke enthousiasme en de meeslepende verhalen van Joris Linssen.

Advertisements

Het optreden begint om kwart over acht en de toegangsprijs is 24 euro, inclusief pauzedrankje.

21-02-2020 09:00