Vr. 16-3: PvdA Gouda organiseert sociaal café

Gouda – De PvdA Gouda organiseert op vrijdagavond 16 maart het allereerste ‘sociaal café’ met onder andere Tweede Kamerlid Kirsten van den Hul en met muziek van Bertha Verbeek in de Goudse Eend.

Thema’s als zeker zijn van een stad waar iedereen meetelt, van een dak boven je hoofd en een fatsoenlijk inkomen voor iedereen staan centraal deze avond. Tweede Kamerlid Kirsten van den Hul, wethouder Tetteroo (wonen en sociale zaken) en Sophie Heesen mogelijk het jongste raadslid ooit zullen hun visie geven over hoe bestaanszekerheid in de praktijk gerealiseerd kan worden.

De inzet van lijstrekker Tetteroo: “Iedereen moet betaalbaar kunnen wonen en kinderen moeten altijd mee kunnen doen in Gouda ongeacht het inkomen van hun ouders.” Sophie Heesen “We moeten in Gouda blijven werken aan jeugdvoorzieningen voor alle leeftijden zoals open leerwerkplekken in verschillende delen van de stad.”

Advertisements

Naast inhoudelijk gesprekken onder leiding van Gouwenaar Mohammed Mohandis is het vooral gezellig tijdens deze avond in café Goudse Eend. De avond wordt muzikaal begeleid door Bertha Verbeek. Vrijdagavond 16 maart, aanvang 19.45 uur.

Uw evenement ook op de lokale nieuwssite GoudaFM?
Mail uw evenement naar persbericht@goudafm.nl