Vooraankondiging Kerstconcert voor hospices Gouda en Waddinxveen

Gouda/Waddinxveen – Op vrijdagavond 21 december 2018 treden in de Sint Victorkerk de koren Hakuna Matata en Rhythm of Life op voor een benefietconcert ten behoeve van de hospices Gouda en Waddinxveen. Naar verwachting zullen minimaal 40 koorleden meezingen in dit Kerstconcert. De koren staan onder leiding van Natalie Merfort en de organisatie berust bij Natalie en bij Hans van Groningen (namens hospice Gouda) en Gert Breteler (namens hospice Waddinxveen).

Twee jaar geleden is er een vergelijkbaar concert geweest in de Remonstrantse Kerk, die toen helemaal vol zat. Verwachting is dat dat nu weer gaat gebeuren met in totaal bijna 500 zitplaatsen.

De deuren van de Sint Victorkerk gaan om 19.30h open, het concert begint om 20.00h. Toegangsprijs is € 15,- p.p. (méér mag ook). Gezien de ruimte vragen wij u om lopend of per fiets te komen. Kaartverkoop geschiedt door aanmelding met adresvermelding op de website www.hospicewaddinxveen.nl.

Advertisements

U krijgt dan een betalingsverzoek, na betaling worden de toegangskaarten naar u toegezonden. Zonder e-mail graag uw melding met naam, adres, telefoonnummer en woonplaats naar Gert Breteler, Groensvoorde 96, 2742 DL te Waddinxveen. Posters met alle details worden gemaakt en u kunt ook via e-mail door de organisatie benaderd worden om te komen.

U kunt uw kaarten ook kopen tijdens de Kerst-Inn op donderdagavond 13 december van 19.00 uur tot 21.00 uur of zaterdag 15 december van 11.00 uur tot 16.00 uur. De Kerst-Inn is in het winkelcentrum “Gouweplein”, Promenade 158 naast bakkerij Ammerlaan en tegenover Blokker.

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

28-11-2018 16:40