Volleybal Vereniging Servylo viert 30-jarig bestaan

Gouda – Op 14 september was de Mammoet omgetoverd tot een tot een glow in the dark sporthal. Er speelden zes teams volleybal om de eer. Op 1 juli 2018 was het 30 jaar geleden dat de volleybal verenigingen Olympia en Vires fuseerden. Door deze fusie ontstond op 1 juli 1988 Servylo. Dit jubileum werd gevierd op vrijdag 14 september met een toernooi in de Mammoet.

De sporthal was veranderd in een glow in the dark zaal. De vrolijk uitgedoste leden speelden een onderling toernooi. Na het toernooi vond nog een gezellige pubquiz plaats in het horeca-gedeelte van de sporthal.

Bij Servylo is er altijd ruimte voor nieuwe spelers. Servylo is een kleine gezellige volleybal vereniging. Servylo heeft seniorenteams. Er zijn vier dames- en drie heren-competitieteams. Daarnaast spelen een recreanten dames- en een mixteam in de recreantencompetitie. Ook is er nog een groep recreanten die kort traint en een onderling partijtje speelt. Of je nu volleybalervaring hebt of niet, je bent welkom bij onze vereniging. Kijk op onze website voor meer informatie.

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
17-09-2018 10:54