Volleybal: Teleurstellend verlies Timios tegen Jupiter

Afgelopen zaterdag speelde het eerste damesteam van Timios tegen de koploper van onze competitie: Jupiter dames 1. Voor hen een belangrijke wedstrijd omdat de nummer 2 (Vollingo 3)ze op de hielen zit. Voor ons een wedstrijd zonder grote druk. We hadden ingezet op een leuke en spannende wedstrijd.

Vanaf de eerste set zaten we niet goed in de wedstrijd. Eigenlijk moeten we stellen dat dit de hele wedstrijd niet meer is gelukt. Jupiter had een sterke service waardoor we de pass moeilijk onder controle kregen. Hierdoor konden we niet ons eigen aanvalsspel spelen. Jupiter scoorde punt na punt. Erg eenvoudig. Zelf serveerden we niet sterk, speelden we erg voorzichtig en lieten we ballen onnodig op de grond vallen. Een teleurstellend 0-4 verlies voor Timios: 12-25, 10-25, 15-25 en 10-25.

Voor Jupiter was dit, naar hun zeggen, de beste wedstrijd van het seizoen. Dit was het voor ons duidelijk niet. Over twee weken gaan we weer verder met de laatste paar wedstrijden van de competitie en hopen we een stuk beter te spelen dan dat we afgelopen zaterdag gedaan hebben! Onze volgende wedstrijd is op vrijdagavond 20 maart om half 10 in Delft, tegen Delta dames 2. Misschien tot dan!

Advertisements