Victorkoor in Waddinxveen zoekt leden

Het Victorkoor is opzoek naar nieuwe leden. Binnen ons koor is nog voldoende ruimte binnen alle stemgroepen (sopraan, alt, tenor en bas). Het Victorkoor, verbonden aan de gelijknamige kerk in Waddinxveen, zingt eens in de drie weken tijdens een viering (op zondag om 11:00 uur).
Niet alleen het samen musiceren is belangrijk, maar dirigent en koor hebben ook de kwaliteit hoog in het vaandel staan. Er worden niet alleen Latijnse missen en motetten gezongen (Mozart, Haydn, Bruckner e.a.) ook staan uiteenlopende Nederlandse alsmede Franse, Duitse en Engelse stukken op het repertoire.
Het koor repeteert wekelijks op maandag van 20:00 tot 22:00, onderbroken door een korte pauze. Binnen het koor heerst een open sfeer en er wordt op een plezierige en respectvolle manier met elkaar omgegaan.

Zou u misschien wel deel willen uitmaken van het koor, maar heeft u geen idee hoe u dit moet aanpakken, neemt u dan vrijblijvend contact op met onze voorzitter (Pieter Cornelisse, via telefoon 0172-437798 of e-mail pfa.cornelisse@kpnmail.nl).