Victoria Vyper wint Miss Travestie Groene Hart 2018

Gouda – In een vol partycentrum Le Patapouf in Gouda organiseerde de Goudse belangenvereniging Gouda Roze afgelopen zaterdag de eerste Miss Travestie Groene Hart verkiezing. Na drie rondes is de Utrechtse Victoria Vyper tot Miss Travestie Groene Hart gekroond. Publieksfavoriet Patsy Prozac uit Gouda is als tweede geëindigd. De Vlaamse Samantha Romanov maakte op de derde plaats de top 3 compleet.

De jury, bestaande uit Miss Travestie Holland 2015 (Tiffanie Deelight), Miss Travestie Holland 2017 (Patty Pam-Pam) en eigenaresse van het Goudse Cafeetje Heeeurlijk Lizette Oudijk, roemde de acts van de winnares. Vooral de finale act waarin zij vier keer van kleding wisselde viel bij de jury in de smaak. Patzy Prozac wordt met haar tweede plaats gezien als aanstormend talent.

Door het winnen van de titel plaatst Victoria zich voor de landelijke finale, Miss Travestie Holland, 21 oktober in Rotterdam. Voor de organisatie was de avond zo een groot succes dat de verkiezing volgend jaar een vervolg krijgt.

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android
11-06-2018 11:58