Vernieuwde Trekpleister op de Markt

De Trekpleister-winkel aan de Markt 57 in Gouda is compleet vernieuwd. De vernieuwde winkel opent op vrijdag 20 januari a.s. opnieuw haar deuren. Dan kunnen klanten kennismaken met een uitgebreider assortiment aan gezondheids- en schoonheidsproducten en genieten van het vertrouwde voordeel van Trekpleister. Bovendien krijgen de eerste 200 klanten bij een besteding vanaf 10,- euro een gratis orchidee mee naar huis.

De vernieuwde Trekpleister is voorzien van frisse nieuwe kleuren en is ruimer opgezet, waardoor de winkel overzichtelijker is geworden. De gezondheidsproducten zijn in het hart van de winkel geplaatst. Doordat er in de winkel meer ruimte is ontstaan, is ook het assortiment uitgebreid. Winkelmanager Peter Steen is trots op zijn vernieuwde winkel. “De winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met het vertrouwde voordeel en een breed gevarieerd assortiment. Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Gouda en omgeving uit om een kijkje te komen nemen”, aldus Steen.

Uitgebreid assortiment
Dankzij de metamorfose heeft Trekpleister Gouda nog meer producten kunnen toevoegen aan haar assortiment. In de winkel werken vriendelijke en deskundige medewerkers, die advies kunnen geven over onder andere schoonheids- en verzorgingsproducten, zelfzorggeneesmiddelen, vitamines en voedingssupplementen. Trekpleister Gouda viert de heropening met feestelijke aanbiedingen voor haar klanten.

Advertisements

Over Trekpleister
Trekpleister is met ruim 180 winkels en meer dan 1.750 medewerkers een belangrijke speler op de Nederlandse health- & beautymarkt. Trekpleister geeft samen met haar deskundige medewerkers invulling aan haar motto ‘Het vertrouwde voordeel van Trekpleister’, door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid assortiment branchevreemde producten. Bovendien is bij Trekpleister veel voordeel te behalen met aantrekkelijke acties, verrassende aanbiedingen en altijd lage prijzen. Wekelijks bezoeken ruim een half miljoen mensen de drogisterijketen.