Verdachten van drugshandel aangehouden tijdens deal in Gouda

Gouda – Een 29-jarige man uit Waddinxveen is woensdagavond 21 maart aangehouden tijdens een drugsdeal op de Thorbeckelaan in Gouda. Bij die deal waren ook een 29-jarige Boskoper en een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats betrokken. Zij zijn eveneens aangehouden. Ze werden opgepakt door de politie Alphen aan den Rijn en politie Waddinxveen-Zuidplas tijdens een gezamenlijke actie in een onderzoek naar handel in verdovende middelen. Dat schrijft de politie op haar Facebookpagina.

De politie is na een tip via Meld Misdaad Anoniem in januari dit jaar een onderzoek gestart naar de handel in verdovende middelen. De 29-jarige verdachte uit Waddinxveen zou dealen in harddrugs in voornamelijk Alphen aan den Rijn. Later bleek dat hij ook actief was in onder meer Waddinxveen, Gouda, Reeuwijk en Moerkapelle. De bevindingen uit dat onderzoek leidden tot de actiedag woensdagavond.

De verdachte wordt vrijdag 23 maart voorgeleid aan de rechter-commissaris. Het onderzoek wordt voortgezet. De twee andere verdachten zijn weer heengezonden na verhoor.

Drugsoverlast
De drugshandel vindt plaats in het illegale circuit. Omwonenden ondervinden daarom volgens de politie veel overlast van drugshandel bij hen in de buurt. De politie vraagt vermoedens van drugshandel te melden via 0900 – 8844. Indien men anoniem wenst te blijven, kan de informatie ook via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000, worden doorgegeven.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via persbericht@goudafm.nl