Veertig jaar Perzische Tapijten Tabriz-Isfahan

Gouda – Kwaliteit, blijdschap en tevredenheid. De drie belangrijkste punten voor Behrouz Nasseri als een klant een van zijn tapijten koopt. Hij is de huidige eigenaar van de Perzische Tapijten Tabriz-Isfahan winkel aan de Zeugstraat 72 in Gouda. Dit betekent dat het veertigste jaar is aangebroken en dat wordt met de klant gevierd met vele kortingen.

Een warm onthaal bij het binnen stappen van de winkel. Dit vinden Behrouz en zijn vrouw Leyla heel belangrijk. “We willen dat klanten persoonlijke aandacht krijgen. Dat er een goede service wordt geleverd, want dat is wat klanten willen en verdienen. We kijken met trots terug op de -afgelopen veertig jaar en de tevreden -klanten.” Hier neemt hij dan ook graag de tijd voor. “Afspraken
maken doen we zowel in de winkel als bij de klanten thuis. Door ze te adviseren bij het kiezen van het juiste tapijt, krijg je de beste resultaten. Dit kan soms even duren, want ik reis voor de aanschaf van de mooiste voorraad stad en land af.”

Handgeknoopt
De tapijten in de winkel zijn stuk voor stuk kunstwerkjes en allemaal handgeknoopt. “Een Perzisch tapijt is in alle opzichten een opwaardering van je huis en maakt het huis warmer, -gezelliger en kleurrijker.” Voordat de productie begint gaat er een heel proces aan vooraf. Welke materialen er gebruikt gaan worden, zoals natuurlijke verfstoffen, wol en zijde, en de bijpassende patronen. Een tapijt maken kan maanden duren. Onze moderne en klassieke tapijten passen in ieder interieur. Er is voor elk wat wils, voor jong en oud, in verschillende prijsklassen. Wij bieden de beste kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs in de regio. En als extra service bieden we ook -reiniging en reparatie van tapijten.”

Advertisements

(Bron: Weekblad deGouda)

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl