Veel animo voor GOUDasfalt-enquête

Gouda – In de eerste week van de campagne hebben al meer dan 600 inwoners van Gouda en omgeving de online enquête over de ontwikkeling van GOUDasfalt ingevuld. Daarmee is de eerste oogst met goede ideeën over wat er nog meer zou kunnen op GOUDasfalt is al binnen. Om nog meer goede ideeën binnen te halen, gaat de campagne ook de komende week door.

Inwoners van Gouda en omgeving kunnen nog t/m 2 februari de enquête over de ontwikkeling van GOUDasfalt invullen. GOUDasfalt wil een plek zijn van, voor, door en met alle Gouwenaars en bewoners van de Krimpenerwaard. Daarom wil de stichting graag dat iedereen meedenkt en dat kan door de enquête in te vullen. De uitkomst wordt aan de gemeente Gouda aangeboden om mee te nemen in het nieuwe omgevingsplan.

Online enquête
Welke activiteiten ziet u graag op het terrein van GOUDasfalt: sport, natuur, cultuur of meer evenementen? Op www.goudasfalt.nl/omgevingsplan staan t/m 2 februari een filmpje over de activiteiten en de enquête. Het kost maar een paar minuten om de online enquête in te vullen. Onder de deelnemers worden leuke prijzen verloot.

Advertisements

Toekomstplannen
GOUDasfalt bestaat bijna vier jaar. Er zijn al veel activiteiten op het voormalige industrieterrein ontwikkeld en diverse evenementen hebben er plaatsgevonden. GOUDasfalt wil vooral doorgaan waarmee het al is begonnen. Een levendige stadsoever maken met ruimte voor nieuwe ideeën, projecten en plannen, met als doel een aanvulling te zijn op de stad en toegevoegde waarde creëren voor de stad Gouda en omgeving. Daarom werkt GOUDasfalt samen met de gemeente Gouda aan een toekomstbestendig nieuw omgevingsplan.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via 
redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

27-01-2020 09:05