Twirlen: Illusion viert vijfjarig bestaan

Het was 2010 toen er bij multisportvereniging TOOS Waddinxveen besloten werd om een twirlafdeling te starten binnen de vereniging. Vol enthousiasme startte een kleine groep leerlingen,onder leiding van Renske Luijendijk, met de lessen om kennis te maken met deze unieke sport. En dit met succes! Vijf jaar later is de afdeling uitgegroeid tot dertig gemotiveerde leden, waarbij Illusion ook Maaike Luijendijk en Jorien Hofman heeft mogen verwelkomen als docent.

Niet alleen wordt er met veel plezier aan de lessen deelgenomen, ook heeft Illusion in vijf jaar tijd flink wat successen weten te boeken. Zo hebben meerdere solisten deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen en heeft het junioren team zelfs tweemaal de 3e plaats weten te bereiken op dit kampioenschap. Ook mag één van de twirlers, Isabel Floor, zich Nederlands Kampioen noemen in de klasse 2-baton Junior Beginner. Resultaten om trots op te zijn!

De afgelopen vijf jaar heeft Illusion ook vaak deel mogen nemen aan verschillende soorten optredens. Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor de grootste voorstelling van het jaar. De dans- en twirlafdeling van TOOS verzorgden de voorstelling “UitgeLICHT” in de Goudse Schouwburg. Het was een spetterende avond vol met mooie optredens. In het teken van “feest vieren” had Illusion een pompon-show ingestudeerd met de gehele afdeling om het vijfjarige bestaan te vieren. Met een enthousiast publiek, stralende deelnemers en hardwerkende vrijwilligers was het een avond om nooit meer te vergeten!

Advertisements

Op vrijdag 28 augustus zal Illusion weer beginnen met de twirllessen. Lijkt het jou ook leuk om eens kennis te maken met twirlen? Kom dan twee gratis proeflessen volgen en wie weet ben jij er bij tijdens het 6-jarige bestaan van deze gezellige afdeling!

Voor meer informatie www.twirlafdelingillusion.nl of www.tooswaddinxveen.nl
www.facebook.nl/twirlafdelingillusion