Tweede editie Miss Travestie Groene Hart

Het Roze Jaar Gouda 2018 is voorbij, maar Gouda Roze gaat door! Zaterdag 15 juni 2019 organiseert belangenvereniging Gouda Roze voor de tweede keer de Miss Travestie Groene Hart verkiezing! Na het grote succes van 2018, wordt nu gezocht naar de opvolgster van Victoria Vyper (winnares 2018).

6 kandidaten strijden in het Goudse Partycentrum Le Patapouf om de titel Miss Travestie Groene Hart 2019, de felbegeerde kroon, de sjerp en natuurlijk het finale ticket voor Miss Travestie Holland!

Natuurlijk kan een verkiezing niet zonder host! Dit jaar heeft de organisatie een knaller van een host weten te strikken! Ze is Miss Travestie Gelderland en stond al op het hoofdpodium als host van Roze Zaterdag 2018 in Gouda! Nu keert ze terug naar Gouda als presentatrice van Miss Travestie Groene Hart 2019. Dit jaar is de presentatie in handen van niemand minder dan Miss Obesia Grandé!

Wie er in de jury zitten blijft nog even geheim, maar wordt binnenkort door de organisatie bekend gemaakt.

Wil jij de verkiezing bijwonen en je favoriete kandidaat aan komen moedigen? De kaartverkoop is nu gestart via de website van Gouda Roze. Koop je kaartje tijdens de pre-sale tot 15 mei en maak gebruik van een korting van 10% per kaartje!

Locatie:
Partycentrum Le Patapouf, Kolkmanstraat 1, 2805 CG, Gouda.
Zaal open: 20.00 uur, aanvang 20.30 uur.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

15-04-2019 10:00