Twee Goudse bedrijven genomineerd voor Ondernemersprijs Midden-Holland

Gouda – De jurycommissie van de Ondernemersprijs Midden-Holland heeft de genomineerden voor de derde editie van dit evenement bekend gemaakt. Er staan twee Goudse bedrijven tussen de genomineerden: Acaciawater en Ettu.

Op 17 november presenteren de genomineerden zich aan de jury met een pitch. Er zijn drie categorieën (Detailhandel en Horeca, Midden- en kleinbedrijf en Grootzakelijk). Binnen elke categorie zijn uit de voorgedragen bedrijven er drie genomineerd.

In de categorie Detailhandel en Horeca zijn dat Choco-Kado De Berekuil uit Ouderkerk, Jan Dros Puur Natuur uit Schoonhoven en De Florijn uit Nieuwerbrug. Bij het Midden- en kleinbedrijf werden behalve het Goudse Acaciawater genomineerd: melkvee- en Kaasboerderij Schep uit Bergambacht en Eteck Energie Bedrijven B.V. uit Waddinxveen. In de categorie Grootzakelijk strijden naast het Goudse Ettu ook Ototlift Trapliften uit Bergambacht en Porta Nova uit Waddinxveen om de eer.

Advertisements

Nieuwjaarsborrel
Op maandag 16 januari 2017 worden de winnaars bekend gemaakt tijdens de Ondernemersprijs Midden-Holland nieuwjaarsborrel in de Goudse Schouwburg. Onder Midden-Holland vallen Gouda, Krimpenerwaard, Zuidplas, Waddinxveen, Bodegraven-Reeuwijk.