Turnen: Nationale Team Cup

Op zaterdag 15 en zondag 16 november werd in Zwijndrecht de Nationale Team Cup georganiseerd, de Nederlandse Kampioenschappen herenturnen voor clubteams. Het ETEC TOOS Turn Team uit Waddinxveen was vertegenwoordigd met maar liefst vijf teams. Het Seniorenteam in categorie 4 legde beslag op een mooie vierde plaats.
In categorie 10 deed een team van TOOS mee met vijf turners: Jelle Versluis, Victor Moons, Wouter de Jong, Nils Eriks en Steijn Verhorik. Deze jonge mannen deden het zeer goed, maar dit was helaas niet genoeg om mee te doen om de prijzen. Ze kwamen uit op een mooie achtste plaats.
Het ETEC TOOS Turn Team had ook een team ingeschreven in categorie 8. De vijf turners van dit team waren: Roeland Sleijpen, Steven Versluis, Davey Qualm, Michael Stam en Niels van der Sluis. De heren lieten zich van hun beste kant zien, resulterend in een prima zevende plaats.
Categorie 6 was het strijdtoneel voor het TOOS team bestaande uit Luc Verwijs, Stefano van Kesteren, Pim Luiten, Luis Huisman en Swen van Diggele. De tegenstand was in deze sterk bezette categorie een maatje te groot. Ondanks een uitstekende wedstrijd van de mannen, zat er niet meer in dan een elfde plaats.
In categorie 4 had TOOS twee teams ingeschreven. Team 1 bestond uit Jari van der Eijk, Erik Koppenaal, Boaz Floor, Bas van Agten en Bart Kerkhoven. De heren maakten er een spannende strijd van, waarbij er werd gestreden om het podium. Een zeer goede wedstrijd was helaas net niet genoeg, maar met een vierde plaats mag dit team zeer tevreden zijn.
Team 2 bestond uit Richard Nobel, Menno Versluis, Wouter de Graaff, Farenty van Staveren en Daan Koedoot. Ook dit team zette een prima wedstrijd neer, maar meedoen om de prijzen zat er niet in. Een zevende plaats was hun deel.