Tours & Tickets en Lindbergh Tour & Travel starten tours vanuit Amsterdam naar GOUDA KAASMARKT

Tours & Tickets, de grootste Nederlandse aanbieder van excursies voor de internationale markt, komt vanaf 7 april iedere donderdag met toeristen uit Amsterdam naar de kaasmarkt in Gouda. Tot nu toe bood deze aanbieder tours aan naar de kaasmarkt in Alkmaar. Sinds dit jaar is Gouda aan het aanbod toegevoegd. Samen met Lindbergh Tour & Travel, de reisorganisatie onder de paraplu van Tours & Tickets, worden de tours naar Gouda in binnen- en buitenland aangeboden. Tours & Tickets heeft in Amsterdam maar liefst 30 eigen verkooppunten en verkoopt ongeveer 6 miljoen tickets per jaar.

De product- en sales managers van Tours & Tickets en Lindbergh Tour & Travel namen de laatste twee keer deel aan de touroperatordagen van VVV Gouda. Door Gouda zelf te hebben ervaren, zijn ze erg enthousiast geworden over Gouda. “Gouda kaas is over de hele wereld bekend. We zijn er dan ook van overtuigd dat de tour naar de kaasmarkt van Gouda een goede aanvulling op ons aanbod is en we verwachten de tour vaak te kunnen verkopen”, aldus Dora Varga, productmanager Tours & Tickets.

De tour uit Amsterdam duurt totaal 5,5 uur. De toeristen brengen in Gouda een bezoek aan GOUDA KAASMARKT, krijgen een kaasproeverij in de Goudse Waag, hebben een korte wandeling door de stad en nog wat vrije tijd voordat ze weer terug reizen naar Amsterdam.

Advertisements

“We zijn heel blij dat Tours & Tickets samen met Lindbergh Tour & Travel Gouda aanbieden en we kijken er naar uit hun gasten in Gouda te ontvangen. We hopen dat in de toekomst het programma in Gouda uitgebreid kan worden zodat we de internationale toerist nog meer van Gouda kunnen laten zien” zegt Heleen de Winter, coördinator toeristische promotie Gouda.