Touché Sara naar NK Jazzdans in Ahoy

Waddinxveen – Na vorig weekend een succesvolle wedstrijd te hebben gedraaid in Waalwijk met een opbrengst van drie bekers, werd het afgelopen zaterdag nog spannender. De wedstrijdgroepen van dansschool Touché Sara deden toen mee aan de officiële voorronde Jazzdans van de KNGU.

In de ochtend kwam Touché Sara uit in de categorie C t/m 16 jaar. Zij behaalden de eerste plaats met het allerhoogste uitvoeringscijfer van de dag. In de middag behaalde de oudste wedstrijdgroep in de categorie B 16 t/m 19 jaar de eerste prijs met maar liefst 9,10 punten voor de choreografie. Aan het eind van deze warme dag kwam de derde groep van dansschool Touché uit in de grootste categorie van de dag; de categorie C t/m 13 jaar. Zij wisten de derde plaats te bemachtigen.

Met deze punten weet dansschool Touché Sara zich met minstens één groep verzekerd van een ticket voor het NK Jazzdans in Ahoy Rotterdam. Dit zal plaatsvinden op 23 juni 2018, een week na het tienjarige jubileumoptreden van dansschool Touché Sara in De Goudse Schouwburg op 16 juni.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

16-04-2018 13:05