Touché Sara Bondskampioen bij NK Jazzdans in Ahoy Rotterdam

Gouda – Dankzij de vele behaalde prijzen dit wedstrijdseizoen, wisten alle wedstrijdgroepen van dansschool Touché Sara uit Gouda zich ook dit jaar te plaatsen voor de Nederlandse Kampioenschappen. Het NK voor de D groepen had al eerder plaatsgevonden. Afgelopen zaterdag werd het NK Jazzdans voor de hoogste wedstrijdniveaus gehouden in Ahoy Rotterdam. 

De drie oudste wedstrijdgroepen van dansschool Touché Sara namen het hier op tegen de beste 54 dansgroepen van Nederland. De enorme tribunes van Ahoy zaten overvol en het dansniveau was hoog. Dat de Goudse leerlingen van Touché Sara zich hier prima staande hielden, bleek uit de resultaten.

In de categorie C t/m 13 en C t/m 16 jaar behaalde Touché Sara de eerste prijs! Beide groepen mogen zich een jaar lang Bondskampioen van Nederland noemen. De oudste leerlingen werden 3e van Nederland, in de categorie B t/m 19 jaar.

Advertisements

Sara kijkt samen met de groepen terug op een succesvol en vooral ook erg gezellig wedstrijdseizoen. Het plezier in dansen straalt van de meiden af, het is mooi dat de jury dit in Ahoy heeft beloond met maar liefst drie bekers!

Voor meer informatie over dansschool Touché Sara: www.touchesara.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

24-06-2019 10:00