Toos meiden krijgen clinic van Olympisch kampioene Sanne Wevers

Waddinxveen – Met de Grote Clubactie hebben 3 meiden van het TOOS Turnteam Dames een clinic gewonnen van Olympisch kampioene Sanne Wevers. Afgelopen woensdag mochten zij deze prijs verzilveren.

In de KNGU turnhal in Beekbergen mochten zij een turnles volgen onder leiding van Sanne Wevers. Na een goede warming up, met al wat tips van Sanne Wevers en vriend Dennis werd de groep in tweeën gedeeld.

Lotus van Herpen en Fleur en Maud van Kouwen mochten eerst aan de slag op sprong en vloer. Na wat mooie overslagen, flik flak’s en salto’s, waren ze aan de beurt bij de evenwichtsbalk. Het onderdeel waar Sanne Wevers in 2016 Olympisch Goud won.
Eerst even rustig wennen op de evenwichtsbalk waarbij vooral gelet werd op netheid. Daarna werden er mooie streksprongen, handstanden, radslagen en boogjes gemaakt. En dit alles met hulp en goede tips van Sanne Wevers die uitgebreid de tijd nam voor de Waddinxveense meiden.

Een foto en handtekeningen sessie op het einde maakte de les compleet. De meiden hebben een erg leuke en leerzame clinic gehad en nemen de adviezen mee naar de volgende wedstrijden.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

26-04-2019 11:08