Theater van de lach meest populair bij Goudse theaterliefhebbers

Gouda – Wat hebben Youp van ‘t Hek, Edwin Evers Band, Claudia de Breij, Patrick Laureij, Lenette van Dongen, Racoon, Richard Groenendijk, Tineke Schouten, Crazy Pianos en ‘Charley’, de komische musical van Jon van Eerd met elkaar gemeen? Ze komen volgend seizoen allemaal naar Gouda en ze staan in de lijst van de tien meest populaire voorstellingen die tot nu toe zijn besteld bij De Goudse Schouwburg.

De bestellingen stromen weer binnen bij de schouwburg. Sinds de brochure op 1 mei op de matten viel, bleef de brievenbus van de schouwburg non-stop klepperen. “Een heerlijk en dankbaar geluid, waar we ieder seizoen weer heel blij van worden”, aldus een van de kassamedewerksters.

De bonnen worden met zorg ingevoerd in het kassasysteem en eind mei vindt de loting plaats. “Voor iedereen is er dankzij het lotingsysteem evenveel kans op kaarten”, zegt PR medewerkster Sharon den Hollander. “Tussen 1 en 21 mei kan men op zowel een digitale als op een papieren bestelbon zijn of haar gewenste voorstellingen aanvinken. Op die manier hoeft niemand op 1 bepaald tijdstip te stressen achter een computer of lang in een rij voor de kassa te staan. Er is ruime tijd om het programma goed te bekijken en de bestelling kan rustig worden ingevuld.” De bonnen kunnen tot en met 21 mei worden ingeleverd. Pas daarna vindt de loting plaats.

Advertisements
Bestellen

Het bestellen van kaartjes kan via de (digitale) bestelbon. Kijk op www.goudseschouwburg.nl of haal een papieren bestelbon op bij de kassa van De Goudse Schouwburg aan de Boelekade 67 in Gouda.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android
18-05-2018 16:26