Thanks and Giving Away, het feestmaandproject van Present Gouda

Van 23 november tot en met 31 december houdt Stichting Present Gouda het jaarlijks terugkerende project Thanks and Giving Away. Een project waarbij duo’s worden ingezet om vier keer een gulle activiteit te doen voor een ander in de buurt, die dat goed kan gebruiken. Het project staat voor verbinding tussen buurtgenoten en omzien naar elkaar in de decembermaand die draait om samenzijn.

Helaas is het niet voor iedereen gebruikelijk om de feestmaand te vieren met vrienden of familie. Om eenzame, oudere of hulpbehoevende mensen een warm hart toe te dragen, kun je als duo deelnemen aan het project Thanks and Giving Away. De stichting koppelt je aan een hulpvraag, waarna je als duo gevraagd wordt om minimaal vier keer op pad te gaan om de persoon in kwestie te helpen. Hoe je dat doet, vul je als duo zelf in. Je kunt helpen in het huishouden, de kerstboom optuigen of trakteren op een zelfgebakken taart. Je geeft waar je goed in bent.

Wil je een onvergetelijke feestmaand beleven met een vriend, vriendin, familielid of collega? Thanks and Giving Away biedt jullie de kans om op een unieke en zeer positieve manier het jaar af te sluiten. Met een bezoekje of een kleine klus kun je een ander al zoveel goed doen. Je krijgt er een hechtere relatie en onbetaalbare dankbaarheid voor terug.

Advertisements

Het project van Stichting Present Gouda is voor iedereen die zich wil inzetten voor
anderen in de samenleving. Meer informatie over de stichting en het project is te vinden op www.presentgouda.nl. Aanmelden kan tevens via de website. Aanmelden kan tot 23 november 2018. Doe ook mee!

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
09-11-2018 17:06