Telekids Musical School en RTL Talent Academy van start in Gouda

telekids

#Gouda – De Telekids Musicalschool en de RTL Talent Academy starten in september weer met nieuwe cursussen in Gouda. Vanaf woensdag 9 september starten bij Gebouw De Zebra de musical lessen van de Telekids Musical School en de RTL Talent Academy.

Sinds de oprichting van de Telekids Musicalschool in 2013 wordt er les gegeven aan kinderen tussen de 4 en 9 jaar in meer dan 50 plaatsen door het hele land. Voor tieners tussen de 10 en 18 jaar is er de RTL Talent Academy. De lesprogramma’s voor beide scholen bestaan uit zang, dans en toneel en worden gegeven door ervaren vakdocenten. Voor de allerjongsten, 4 tot en met 6 jaar, is er Telekids Mini’s. Voor de leerlingen van 7 tot en met 9 jaar de KidsClub.

Naast de voor de hand liggende musical vaardigheden, werken de leerlingen ook op breder vlak aan hun ontwikkeling. Zo worden sociale en communicatieve vaardigheden, creativiteit en zelfvertrouwen gestimuleerd. De leerlingen krijgen bovendien bijzondere kansen. Zo zijn er gastlessen van musicalsterren en bestaat de mogelijkheid om audities te doen en zelfs mee te werken aan tv-programma’s. Twee keer per jaar laten de leerlingen zien wat zij hebben geleerd in een musical voorstelling.

Advertisements

Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.telekidsmusicalschool.nl

Leslocatie:
Gebouw De Zebra
Goverwellesingel 10
2807 DZ Gouda

Woensdag 16:00-17:00 uur Mini’s (4 t/m 6 jaar) Telekids Musicalschool
Woensdag 17:00-18:30 uur KidsClub (7 t/m 9 jaar) Telekids Musicalschool
Woensdag 18:30-20:00 uur TeensClub 1 (10 t/m 14 jaar) RTL Talent Academy