Succesvolle voorstelling ‘Grensgeval’ keert terug in De Theaterbakkerheij

Gouda – Op vrijdag 3 en zaterdag 11 mei keert de theatervoorstelling ‘Grensgeval’ terug in De Theaterbakkerheij met een serie nieuwe monologen. ‘Grensgeval’ is een nieuw concept uit de eigen culturele keuken van De Theaterbakkerheij, waarbij twee keer per jaar 6 monologen worden gespeeld. Alle monologen zijn op een bepaalde manier met elkaar verbonden en de personages balanceren ieder op hun eigen manier op ‘de grens’ van het leven.

De eerste uitvoering van Grensgeval vond plaats in januari 2019. De ruim 200 bezoekers waren zeer enthousiast en vooral onder de indruk van het hoge niveau van de spelers, de afwisselende monologen en mooi geschreven teksten.

Nu keert Grensgeval op 3 en 11 mei terug in De Theaterbakkerheij met een volledig nieuwe serie aan monologen. Tijdens ‘Grensgeval 2’ zullen vijf acteurs en actrices het podium betreden om ieder een nieuwe monoloog te spelen. Daarnaast spelen ze ook een monoloog samen. Alle personages zijn totaal verschillend maar hebben één overeenkomst: ze balanceren op ‘de grens’. Grensgeval is een voorstelling over de dunne lijn tussen falen en succes hebben in het leven. Met humor, emotie, poëzie en live muziek.

Aanvang: 3 en 11 mei om 20:00 uur
Entree: €12,50
Kaartverkoop en meer informatie via www.theaterbakkerheij.nl

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

25-04-2019 18:05