Stoep bij zebrapad Chocoladefabriek zorgt voor ongelukken

Gouda – Vanochtend was het weer raak, een bejaarde vrouw met een rollator bleef tussen de stoep bij het Diversiteitspad haken en viel op de grond met haar hoofd op de grond. Gelukkig was er een politieauto in de buurt, die de oude dame kon helpen.

Bij dit gekleurde zebrapad is de verlaging van de stoep niet volledig in de breedte uitgezakt. ”Er struikelen of vallen hier regelmatig mensen omdat de verlaging van het stoepje erg smal is, als je niet oplet ben je de klos” vertelt een voorbijganger op het zebrapad.

Vooral oude mensen met een rollator zijn hier de dupe er van. Vaak denken zij doordat ze naar het zebrapad kijken, de stoep ook volledig in de breedte van de witte strepen zijn verlaagd. Aan beide kanten zijn de van de zebrapad tussen Klein Amerika en de Lange Tiendeweg zorgen voor problemen.

Advertisements

”De politie was gelukkig hier in de buurt en ik heb gelijk gezegd dat zij hier een melding bij de gemeente Gouda moeten doen. De zebrapad ligt er prachtig bij maar het is zo zonde dat de randen van de stoepen zo smal zijn.”

 

09-09-2021 12:15