Stichting New Wings strikt dj Luca Perra voor benefietgala

Waddinxveen – De eerste editie van het New Wings Gala kan meteen rekenen op de steun van één van de toppers uit de nationale dancescène: dj Luca Perra. Hij treedt die avond op 11 mei 2019 belangeloos op in het Grand Hotel Huis ter Duin. Tijdens de black tie gelegenheid wordt geld ingezameld voor Stichting New Wings, een stichting die helpt om kinderen na hun orgaantransplantatie sneller te herstellen door samen te spelen en te sporten.

Het geld dat tijdens het New Wings Gala wordt opgehaald gaat naar het revalidatieprogramma voor kinderen van het Universitair Medisch Centrum Groningen. Dat was één van de voornaamste redenen dat dj Luca Perra graag meewerkte aan deze spectaculaire benefietavond. “Je weet dat het geld goed terecht komt. Ik vind het heel fijn om te weten dat deze kinderen die zo’n heftige tijd hebben gehad weer een steuntje in de rug krijgen voor een prettige toekomst”, aldus de dj.

Hij staat dan ook te trappelen om op 11 mei een steengoede set neer te zetten. “Ik heb nog nooit eerder aan zoiets als dit meegewerkt, dus het is best een beetje spannend. Die avond zal ik mij zoals gewoonlijk storten op een fijne dancemix vol housemuziek. Ik zal mijn best doen om iedereen die aanwezig is op het gala het naar hun zin te laten hebben. Ik weet niet of er een dak op de locatie zit, maar het dak gaat er in ieder geval af!”

Advertisements

Dj Luca Perra heeft zelf gelukkig nooit te maken gehad met iemand in zijn omgeving die een orgaantransplantatie moest ondergaan, “Maar mijn eigen zus en ook mijn neefjes hebben epilepsie. Ik heb bij hen gezien wat een enorme invloed dat heeft op een kinderleven. Ziekenhuis in, ziekenhuis uit… en dat valt nog in het niet bij wat een kind moet doorstaan bij een falend orgaan. Daarom vind ik het heel belangrijk dat we voor die kinderen iets doen. Ik ben blij dat ik op deze manier mijn steentje kan bijdragen en hoop op een mooie opbrengst.”

Meer informatie: https://newwings.eu/gala/

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl


Download nu deGouda App voor iOS en Android

07-05-2019 13:50