Stichting KOHS steunt sporters met uniek concept

Zevenhuizen – Stichting KOHS ondersteunt sporters met duidelijke Olympische- of Paralympische ambitie die geen A-status (hoogste niveau ondersteuning van NOC*NSF) hebben. Om deze sporters te helpen bij het waarmaken van hun droom, doneert de stichting uit Zevenhuizen de benodigde materialen of diensten. Zo kunnen zij toch voldoen aan de (inter)nationale normen en houden ze uitzicht op het hoogst haalbare sportpodium.

KOHS bestaat inmiddels twee jaar en steeds meer bedrijven sluiten zich als sponsor aan bij dit unieke concept. De doelgroep waarop KOHS zich richt en de toegankelijkheid spreekt bedrijven erg aan. Afgelopen donderdag (27 september) was alweer het tweede KOHS-event waar bedrijven, sporters en de stichting elkaar ontmoeten en de plannen voor het komende jaar naar elkaar uitspraken. Ook werden diverse sporters verrast met uitbreiding van hun ondersteuning. Door de Van der Linden Groep werd o.a. een auto ter beschikking gesteld voor de sporters.

Inmiddels kunnen we stellen dat wat begon als een klein initiatief steeds meer vorm krijgt. Draagt u deze sporters ook een warm hart toe? En wilt u ons helpen om hen verder te brengen in hun sportieve carrière? Kijk dan op www.kohs.nl voor meer informatie en contactgegevens.

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
02-10-2018 16:11