St. Vrienden van het GHZ halen ruim €26.000 op voor aanleg patiëntentuin

Op 4 november jl. organiseerde Stichting Vrienden van het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) voor de derde maal een benefietdiner. De avond werd verzorgd door medewerkers van het GHZ. Ook diverse relaties van het ziekenhuis werkten belangeloos mee. De opbrengst van de avond zal besteed worden aan de realisatie van een patiëntentuin bij het GHZ.
In de nieuwe vleugel van het GHZ werd het restaurant aangekleed met items uit het thema ‘tuin’. Hier konden de gasten heerlijk dineren en genieten van diverse (muzikale) intermezzo’s met onder andere zangeres Brenda Bee.
Aan het einde van de sfeervolle avond werd er een cheque uitgereikt aan Monique Verdier en Godfried Barnasconi, Raad van Bestuur GHZ, van €26.395.
Met dit bedrag kan de patiëntentuin bij het GHZ worden gerealiseerd. Het wordt een tuin waar patiënten en bezoekers, jong en oud, kunnen ontspannen en revalideren tijdens het verblijf in het GHZ.
De Stichting Vrienden van het GHZ dankt alle betrokkenen hartelijk voor hun enthousiaste inzet.
Stichting Vrienden van het GHZ
De financiering van ziekenhuizen in Nederland is gericht op het verlenen van hoogwaardige en intensieve zorg. Echter voor ontspanning die hard nodig is tijdens het verblijven in een ziekenhuis zijn aanvullende middelen nodig. De Stichting Vrienden van het GHZ zet zich met hart en ziel in om het verblijf en de zorg van de patiënt en naasten zo aangenaam mogelijk te maken. Vrienden zorgen voor een lach, ook in tijden van ziekte.