Squashers nemen koppositie over!

In het afgeladen clubhuis van de Tennis & Squashvereniging “De Sluipers” in Reeuwijk stonden dit weekend wederom 2 sleutelduels gelijktijdig op het programma. Het tweede herenteam moest de ingeslagen weg naar boven voortzetten en het 1e herenteam, die vorige week de koppositie was kwijtgeraakt, moest zoveel mogelijk punten pakken tegen Barendrecht om druk op de nieuwe leider te houden.
Heren 2 wist Dekker Warmond met 12-5 te verslaan waardoor naar de 4e positie werd geklommen met zicht op meer omdat de achterstand op nummer 3 nu nog slechts 2 punten is.
Heren 1 was scherp. Squashleraar Hans Kuijper betrad als eerste het squashcourt. Hij gaf zijn tegenstander weinig kans. Het surplus aan techniek leidde toch veel krachtsverschil en een souvereine 3-0 overwinning. Aart Duiser wist middels veel druk op de service zijn tegenstander uit het spel te houden. Behoudens een wat mindere 2e game werd het 3-1 voor de thuisclub. Miquel Schoonhoven, de nummer 1 van het team, was dit weekend bij de les. Zijn onnavolgbare loopvermogen was de tegenstander te machtig en de 3-0 winst was onbetwistbaar. Rob Kranendonk zette zijn goede serie van dit jaar voort in een spannende wedstrijd tegen het jeugdtalent van Barendrecht. Deze wist met veel loopvermogen de wedstrijd lang in evenwicht te houden totdat de batterijen leeg waren en Rob de beslissende game naar zich toe trok (3-2).
Door deze ruime overwinning van Heren 1 (15-3) was de vraag wat koploper Diepput zou hebben gedaan. De achterstand van de Sluipers was voor aanvang namelijk slechts 3 punten. Toen bekend werd dat ze met 11-7 hadden verloren was de euforie compleet. De koppositie was heroverd, nog 4 wedstrijden te gaan…