Squashers houden koppositie!

Voor het 1e herenteam van de Tennis & Squashvereniging “De Sluipers” uit Reeuwijk, die vorige week de koppositie had heroverd, stond dit weekend al weer een zware opponent te wachten, namelijk de nummer 3 van de ranglijst squash Delft. Het clubhuis was dan ook weer goed gevuld in de hoop deze tegenstander de wil op te kunnen leggen.
Arno Roos mocht de spits afbijten. Na 3 maanden afwezigheid wegens een blessure deed hij dat met verve. 3 zwaar bevochten games wist hij elke keer aan het langste eind te trekken (14-12, 11-6 en 15-13). De voorsprong was daar en Rob Kranendonk zou deze daarna uitbouwen was de verwachting. Dit aangezien Rob al het hele seizoen sterk speelt. Dit keer was sterk spelen echter niet genoeg want hij trof in de nummer 2 van Delft een waardig tegenstander. In 4 games werd de wedstrijd verloren. Hierna was het de taak aan Miquel Schoonhoven, de nummer 1 van het team, om weer orde op zaken te stellen. Hij trof een geroutineerde tegenstander die van geen wijken wilde weten en Miquel met 3-0 kansloos liet. Toen was de hoop op Hans Kuijper gevestigd. Het werd een wedstrijd met wisselende kansen. Hans nam een 2-0 voorsprong in games. In de 3e game ging het gelijk op tot 7-7 en toen kantelde de wedstrijd. Delft pakte met 3-2 de winst.
Door deze nederlaag van Heren 1 (15-6) was de vraag wat naaste concurrent Diepput zou hebben gedaan. Bij winst was de koppositie namelijk weer verloren. Diepput bleek echter ook verloren te hebben zodat de squashers uit Reeuwijk de koppositie behielden en het kampioenschap weer een week dichterbij was. Nog 3 wedstrijden te gaan…