Spelregeluitleg met BVO-scheidsrechter Ingmar Oostrom

Gouda/Oudewater – Veel voetbalverenigingen zijn alweer begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen of beginnen snel. De velden liggen klaar, de pylonnen zijn gewassen en de trainers hebben hun oefenstof gereed liggen. Maar hoe zit het met de voorbereiding van de (club)scheidsrechters?

Ook dit jaar zijn weer de nodige wijzigingen doorgevoerd in de spelregels. Het valt niet mee dat allemaal snel te leren. Gelukkig heeft de Scheidsrechtersvereniging Gouda e.o. juist daarom voor alle scheidsrechters een presentatie opgesteld, zodat precies duidelijk wordt wat er is veranderd en hoe je daar als scheidsrechter mee moet omgaan.

Deze presentatie wordt gegeven door Ingmar Oostrom uit Oudewater, die als scheidsrechter in het betaald voetbal actief is.

Advertisements

Op dinsdag 24 augustus is iedere scheidsrechter van harte welkom bij de Scheidsrechtersvereniging Gouda e.O. Onze trainers verzorgen eerst een training die speciaal op scheidsrechters is gericht en waaraan iedere club- en KNVB-scheidsrechter uit de Goudse regio gratis kan deelnemen. Na afloop is dan de (interactieve) presentatie met de spelregelwijzigingen.

De training begint om 19.30 uur en wordt gehouden op de accommodatie van de Goudse scheidsrechters. Het adres is Groenhovenpark 5, 2803 PH Gouda. Er zijn kleedkamers aanwezig waar men zich kan omkleden. Maar het is niet nodig om mee te doen met de training. Als men alleen de presentatie wil bijwonen, is dat geen probleem. Wel is het verzoek er dan om uiterlijk 20.45 uur te zijn. Aanmelden wordt op prijs gesteld door een mail te sturen naar: secretaris@covsgouda.nl

04-08-2021 00:25