Spannende wedstrijd Timios Volleybal

Timios 1 – VollinGo 3

Afgelopen zaterdag speelde Timios dames 1 de laatste thuiswedstrijd tegen VollinGo dames 3. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden aangezien VollinGo één plekje boven Timios staat en het de vorige wedstrijd op een vijfde set aan moest komen.

De eerste set was heel leuk om te spelen. Timios begon heel sterk en had de overhand in de eerste set. Door lange servicebeurten kreeg Timios een grote voorsprong en liep ver op VollinGo uit. VollinGo bleef zelfs onder de 10 punten en de uiteindelijke uitslag van de set was 25-9 voor Timios.

In de tweede set zwakte Timios af. VollinGo zette een sterker team in het veld waardoor ze ver uitliepen. Dit resulteerde in een grote achterstand voor Timios die moeilijk in te halen leek. Maar na een time-out kwam er omslag in het spel van Timios en kwam er een grote inhaalslag. Ondanks de grote achterstand werd het nog spannend, maar uiteindelijk verloor Timios de set nipt met 24-26. In de derde set begon Timios hetzelfde als in de tweede set, maar VollinGo liep opnieuw te ver uit. Dit kwam doordat de pass van Timios niet goed bij de spelverdeler kwam en bij VollinGo gebeurde dit wel. Hierdoor kon VollinGo wel een aanval opbouwen en lukte het bij Timios minder. Ook in de vierde set was dit het geval waardoor Timios beide sets respectievelijk verloor met 17-25 en 19-25. Dit bracht, ondanks dat Timios verloor, het totaal aantal gemaakte punten in vier sets van beide teams op 85.

Volgende week heeft Timios de allerlaatste wedstrijd van het seizoen. We spelen op vrijdag 17 april om half 8 tegen Sovicos dames 2 in Den Haag. Aanmoediging is van harte welkom!