Selectietest turnen voor meisjes bij TOOS Waddinxveen

Waddinxveen – Voor wie wil leren turnen is er op zaterdag 20 oktober bij TOOS Waddinxveen een selectietraining voor meisjes geboren in de jaren 2011 en 2012. De testtraining wordt gehouden in de eigen accommodatie van Dans- en Turnvereniging in de Turnzaal van het sportcomplex TOOS Plaza aan de Staringlaan 18.

De test begint om 10.00 uur en is om ongeveer 12.00 uur afgelopen. Aansluitend volgt zo snel mogelijk de uitslag. Tijdens de training wordt er vooral gekeken naar kracht, lenigheid, coördinatie en luistervaardigheid. Een gym- of turnpakje is gewenst anders graag nauwsluitende kleding.

Wat we allemaal doen tijdens de turnlessen?

Natuurlijk oefenen we op alle toestellen zoals de brug met ongelijke liggers, de balk, de lange mat (vloer) en het springen met de springplank. Verder springen we vaak met de trampoline en doen we oefeningen om lenig en sterk te worden en om mooi en netjes te leren turnen.

Advertisements

Op de test is iedereen welkom die interesse heeft in turnen. Als je uitgekozen wordt dan mag je tot de voorjaarsvakantie op zaterdagochtend komen trainen van 8.30 tot 10.30 uur. Na twee proeflessen moet je beslissen of je dit echt wilt en wordt er daarna contributie in rekening gebracht.

Als je het goed doet mag je na de voorjaarsvakantie op de zaterdagen blijven komen. We gaan kijken of er dan een tweede training bij komt. Het is uiteindelijk wel de bedoeling dat iedereen twee of drie keer in de week gaat trainen.
De trainingsdagen van het Turn Team zijn op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Voor meer informatie over de vereniging kunt u kijken op www.tooswaddinxveen.nl. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met René Kleiweg via 06-50920734 of Stephanie Hofman via 06-11754458. Aanmelden kan via toosttd@gmail.com o.v.v. naam en geboortedatum.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
28-09-2018 09:17