Schoonmaakactie Goudse grachten

De Kleischuur en Jaba SUP organiseren zondag 29 maart een gezamenlijke schoonmaakactie om de grachten van Gouda zo schoon mogelijk te krijgen.Vanaf 14:30 uur verzamelen bij de Kleischuur. Van 15.00 uur tot 17.00 uur wordt er zo veel  mogelijk afval uit het water gehaald.

Er drijft momenteel erg veel zwerfafval in het water, vuilniszakken, een oude kerstboom, blikjes, plastic tassen enzovoorts.  Zwerfafval is slecht voor mens en dier en werkt meer vervuiling in de hand. De Kleischuur en Jaba SUP hopen dat er zo veel mogelijk mensen gehoor aan deze actie willen geven. Iedereen met een eigen bootje of kano is van harte welkom om mee te helpen. Jaba SUP stelt voor deze schoonmaakactie de SUP-boards beschikbaar. Heb je al eens gesupt en/of ben je niet bang voor wat water? Schrijf je dan in via info@jabasup.nl

Er gaat begeleiding mee het water op. Na afloop kunnen de mensen die hebben meegeholpen zich even lekker opwarmen bij de Kleischuur onder het genot van een warm drankje met wat lekkers.

Advertisements

Mocht je meer willen weten of wil je je opgeven? Neem dan contact op met de Kleischuur en vraag naar Marleen of met Jaba SUP via info@jabasup.nl.

goudsegrachtenschoonmaakactie