Recordopbrengst voor de kankerbestrijding

Goudse vriendengroep Celebrate for Life heeft weer een recordopbrengst voor de kankerbestrijding bij elkaar gefeest. Onder het motto ‘Vier het leven, feest mee voor het goede doel’ is op 31 januari bij SV Donk zo’n € 9500,- bij elkaar gefeest tijdens de vierde editie van Celebrate for Life. De opbrengst van Celebrate for Life komt volledig ten goede aan KiKa, KWF Kankerbestrijding en inloophuis De Gele Linde.

Een volledig in roze, paars en oranje versierde zaal. Een podium met daarop, belangeloos, de band Funky Tabasco en DJ Mark Korevaar. En 300 enthousiaste genodigden die niet konden wachten tot het feest zou losbarsten. Op 31 januari was de vierde editie van Celebrate for Life een feit. Na de oproep: ‘Let’s Celebrate for Life’ werd het leven voluit gevierd. Gasten konden een speciale ‘Celebrate for Life selfie’ maken en doneren. Dat leverde een prachtige collectie foto’s op en veel reuring op social media. Een record aantal van 33 sponsoren steunden Celebrate for Life weer met veel enthousiasme.

Een groot succes zowel qua sfeer als opbrengst, zo mag Celebrate for Life 2015 de boeken in. Het organisatieteam, de gasten en sponsoren waren met een duidelijk doel bij elkaar: Vier het leven, feest mee voor het goede doel! Er is namelijk nooit genoeg geld voor voorlichting en onderzoek van deze ziekte, zolang er nog mensen in de bloei van hun leven door deze ziekte worden weggenomen. Het resultaat mag er zijn. Celebrate for Life 2015 heeft een recordopbrengst van € 9500,-. gerealiseerd. De opbrengst komt volledig ten goede aan KIKA en de KWF Kankerbestrijding en inloophuis De Gele Linde, een ontmoetingsplaats voor mensen die leven met kanker. In totaal hebben de acties van Celebrate for Life al € 36.919,66 opgeleverd.

Advertisements

Over Celebrate for Life
Celebrate for Life is ontstaan uit een vriendenclub die al jaren lief en leed deelt . Op 5 mei 2008 verloren zij hun goede vriend Leo aan kanker. Hij hield van een goed feest in goed gezelschap. Geïnspireerd door zijn levensvisie en de boodschap die hij heeft achtergelaten willen wij op een positieve manier geld inzamelen voor het goede doel.
Ons doel? Onder het motto ‘Vier het leven, feest mee voor het goede doel’ een evenement organiseren waarvan de opbrengst volledig is bestemd voor KIKA en KWF Kankerbestrijding. Het idee was rond, de naam voor het evenement volgde al snel: ‘Celebrate for Life’. In totaal heeft Celebrate for Life al € 36.919,66 bij elkaar gefeest voor het goede doel.

Op de website celebrateforlife.nl kunt u lezen wie wij zijn. Waarom wij Celebrate for Life organiseren. Wat de opbrengst was. Waarom deze opbrengst naar de kankerbestrijding gaat. Wie onze sponsoren zijn en natuurlijk ontbreken ook de foto’s van de feestavonden niet. Het organisatieteam hoopt dat deze site ook andere mensen kan inspireren om op hun eigen wijze iets voor het goede doel te doen. Uit deze site blijkt dat het nuttige vaak heel goed met het aangename te verenigen is.
www.celebrateforlife.nl