Raad van Toezicht GoudApot weer op sterkte

GoudApot

Het bestuur van GoudApot heeft vorige week drie nieuwe leden benoemd in de raad van toezicht. Dit betreft de Gouwenaars Thera de Haan, Sjoerd Keulen en Johan Weeber. Op de Linkedin profielen van de nieuwe leden is meer informatie te vinden over hun achtergrond.

Volgens het bestuur hadden zich acht uitstekende kandidaten gemeld. Bij zijn keuze heeft het bestuur gestreefd naar een diversiteit in de samenstelling van de Raad van Toezicht ten aanzien van onder andere achtergrond, kennis en ervaring en relevante netwerken. De gezamenlijke achtergrond met kennis van burgerinitatieven, vrijwilligerswerk, politieke sensitiviteit en toezicht op financiën vult elkaar goed aan en maakt de nieuwe raad bij uitstek gekwalificeerd. Voorzitter Kreder: ‘We zijn blij dat de raad weer compleet is en we hebben alle vertrouwen in goede samenwerking.’ Ook de nieuwe Raad van Toezicht heeft dat vertrouwen en zal op korte termijn haar rol als toezichthouder oppakken.

Iedereen met een goed idee voor Gouda die geld kan gebruiken, kan sinds 2016 terecht bij GoudApot. Met een jaarlijks budget van € 240.000,= steunt de stichting initiatieven van Goudse burgers of instellingen. De beoordeling van aanvragen geschiedt door ‘gewone medeburgers van onze stad’. Of het nu een buurtfeest is of een grote stad brede activiteit: als het initiatief maar goed is voor Gouda en zijn inwoners, kan er een aanvraag worden ingediend. GoudApot ondersteunt zowel financieel, als door even mee te denken of ideeën met elkaar te verbinden. De voorwaarden en het beheer van de aanvragen zijn voor iedereen zichtbaar op www.Goudapot.nl.

Advertisements

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

07-10-2019 10:59