Present Gouda viert heel 2019 tienjarig jubileum

Present Gouda bestaat tien jaar. De stichting viert dit jubileum met diverse evenementen die in 2019 gaan plaatsvinden. Het eerste evenement is de nieuwjaarsbijeenkomst op 9 januari, voor alle vrijwilligers en relaties van de stichting. Het jubileum wordt heel 2019 lang gevierd om de huidige betrokkenen te bedanken en om onder de aandacht te komen bij nieuwe vrijwilligers of bedrijven die ook hun steentje bij willen dragen.

Stichting Present is een landelijk opererende vrijwilligersorganisatie die een beweging op gang wil brengen waarbij het vanzelfsprekend wordt om naar elkaar om te zien. Dit doen zij door een brug te slaan tussen de mensen die iets te bieden hebben en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. De stichting is opgebouwd uit regionale afdelingen, om zo dichter bij de buurt te staan en beter lokaal georiënteerd te werk te kunnen gaan. De afdeling Gouda bestaat in 2019 tien jaar.

Present Gouda laat hun tienjarig jubileum niet onopgemerkt voorbij gaan. Het hele jaar 2019 zal in het teken staan van deze verjaardag. Een jubileumbrochure met tien hartverwarmende verhalen komt in de eerste maand van het nieuwe jaar uit. Deze brochure zal op vele plaatsen in de stad verspreid worden. Neemt u die gerust mee en laat u inspireren!

Daarnaast zal het jubileum worden gevierd met diverse acties. De acties zijn bedoeld om nog meer bekendheid te genereren waardoor nieuwe groepen vrijwilligers gestimuleerd worden om één dag van hun vrije tijd te doneren aan mensen die hulp goed kunnen gebruiken. Samen in beweging voor elkaar. Ambities genoeg bij Present!

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android

09-01-2019 09:32

Advertisements