Papierwinkel en Bibliotheek bieden ook dit jaar belastinghulp voor Gouwenaars

Gouda – De Bibliotheek Gouda en De Papierwinkel Gouda helpen ook dit jaar Gouwenaars bij hun aangifte Inkomstenbelasting.

De Papierwinkel (Sociaal Team Gouda) en de Bibliotheek Gouda verwachten ook dit jaar 400 Gouwenaars te kunnen helpen met het invullen van hun belastingaangifte. De hulp is uitsluitend toegankelijk voor inwoners van Gouda die een zorgtoeslag ontvangen. Deze Gouwenaars kunnen gratis hulp krijgen op diverse tijden en plekken in de stad.

In totaal zijn er 23 momenten waarop de Bibliotheek en Papierwinkel de ondersteuning aanbieden.

Advertisements

De hulp wordt mede mogelijk gemaakt door vrijwilligers van Humanitas Thuisadministratie, Papierwinkel, Schuldhulpmaatje en studenten Sociaal Juridische Dienstverlening van de Hogeschool van Utrecht.

Aanmelden voor de hulp kan alleen telefonisch op nummer 0182-590142. Dit telefoonnummer zal vanaf 20 februari tot 1 april op werkdagen bereikbaar zijn van 10.00 uur tot 14.00 uur.

 Hulp bij aangifte van de Inkomstenbelasting kan ook via de Belastingdienst in Den Haag, Rotterdam of Utrecht worden verkregen. Inwoners die geen zorgtoeslag ontvangen kunnen in Gouda ook een betaalde belastingadviseur in de hand nemen.

 

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android 

12-02-2019 16:00