Paasbrunch kinderboerderij De Goudse Hofsteden

Gouda – Op Eerste en Tweede Paasdag wordt voor de eerste keer een paasbrunch georganiseerd in horecaruimte De Deel van kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Iedereen is welkom; gezinnen, ouderen, stellen, alleenstaand, vrienden, iedereen kan aanschuiven in De Deel.

“We heten u van harte welkom om 11.00 uur voor de paasbrunch aan de gezellig gedekte tafels en gezamenlijk kunt u genieten van heerlijke (mini)broodjes, matses, hartig en zoet beleg. Uiteraard ontbreekt het gekookte eitje tijdens de Pasen niet! De brunch zal rond 13.00 uur eindigen.”

Kinderen kunnen tijdens de brunch knutselen en na afloop paaseieren zoeken. De bijdrage is 7,95 euro incl. koffie/thee, melk en jus d’orange en incl. knutsel en paaseieren zoeken voor de kinderen. Aanmelden kan tot en met donderdag 29 maart, telefonisch via 0182-514 219, in De Deel of via de website, www.kinderboerderijgouda.nl. Via de website is ook meer informatie krijgen over de kinderboerderij en de brunch.

Advertisements

Kinderboerderij De Goudse Hofsteden is gevestigd aan Bloemendaalseweg 34 in Gouda. Vervoer kan eventueel geregeld worden via Vervoerspunt Gouda.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via persbericht@goudafm.nl