Overspel tijdens de kerst!

Kerst: 76% van de overspelige mannen plant een feestelijke affaire

o Mannen zijn geneigd meer aan cadeaus voor hun minnaars uit te geven dan voor hun vaste partners
o 76% van de mannen en 68% van de vrouwen is van plan zijn/haar minnaars met kerst te zien
o Goede seks is de beloning voor vreemdgangers die hun minnaars met kerst ontmoeten

22 december 2014_Kerst is de tijd voor overspel, volgens een recent onderzoek onder 9571 mannelijke en vrouwelijke leden van Victoria Milan – een datingsite voor gebonden mensen die op zoek zijn naar een verhouding. Bij het onderzoek werden intieme en interessante zaken bekeken, zoals uitvluchten, het geven van cadeaus en afspraken met minnaars tijdens de feestdagen.

Advertisements

De meerderheid van de overspelige mannen (76%) en vrouwen (68%) hebben plannen om hun minnaars tijdens de feestdagen te ontmoeten – beide geslachten zeggen dat hun redenen voor het clandestiene contact is dat ze snakken naar goede seks.

Ook al zijn familie en vrienden mogelijk aanwezig, de feestdagen bieden een nieuwe verscheidenheid aan uitvluchten. Vrouwen kunnen even ontsnappen met het excuus dat ze nog een kerstboodschap moeten doen (32%), terwijl mannen meestal beweren plannen met oude vrienden te hebben (33%).

Het kopen van cadeaus is niet echt een leugen – bijna de helft van de geënquêteerde overspelige vrouwen (48%) verklaart meer uit te geven aan een cadeau voor hun vaste partner dan voor hun minnaar. De meerderheid van de mannen (56%) geeft geld uit aan cadeautjes voor de minnares. Beide partijen geven echter toe dat als ze een cadeau voor hun partner kopen, ze dit doen omdat ze willen dat deze zich speciaal en geliefd voelt. Ze kopen cadeaus voor hun minnaars omdat ze die willen verrassen en blij maken.