Oud & Nieuw dit jaar digitaal met Goudse TV Show

Gouda – Bij Oud & Nieuw denkt iedereen aan plezier, spelletjes, vrienden en uitgaan. Helaas is dat dit jaar vanwege Covid-19 niet mogelijk en blijft iedereen in Gouda binnen. Om een Gouds Oud & Nieuw gevoel in de woonkamer te bezorgen is er dit jaar ‘De Goud & Nieuw TV Show’!

Een groep betrokken Gouwenaars heeft zich, op verzoek van de gemeente, samen ingezet om aan Oudejaarsavond een feestelijke invulling te geven. Hiermee hopen we alle inwoners van Gouda de mogelijkheid te bieden tot verbondenheid met de gemeenschap. En dat op veilige afstand, namelijk vanuit de eigen woonkamer. Het programma is tot stand gekomen samen met onder andere GoudaBruist, Kernkracht, evenementenorganisatoren Suus Events, MASS Events, Select Festivals, de nachtburgemeester en een vertegenwoordiger van de Kerken en Koninklijke Horeca Nederland afdeling, Gouda.

Gouda viert de afsluiting van 2020 samen met haar inwoners via een avondvullende live tv uitzending waarin ruimte zal zijn voor een lach en een traan. De uitzending start met een onderdeel voor de kleinste Gouwenaartjes, waarna een oudejaarsavondconcert volgt. Hierbij staan we stil bij het afgelopen jaar. Daarna komen verhalen met en van Gouwenaars in beeld, afgewisseld met entertainment en muziek. Meer informatie over het volledige programma volgt snel via www.goudennieuwgouda.nl

Advertisements

23-12-2020 10:35