Oproep aan kunstenaars: Doe mee aan de Salon 2019

Gouda – Museum Gouda organiseert begin volgend jaar de Salon 2019. De tentoonstelling zet 25 professionele kunstenaars uit het Groene Hart volop in de spotlight. Voor deelname aan de Salon 2019 nodigt Museum Gouda professionele beeldend kunstenaars uit mee te doen aan de selectieronde.

Meedoen kan door een CV te sturen, vergezeld van circa zes hoge-resolutie afbeeldingen van recent (beeldend) werk. Er zijn geen beperkingen wat betreft techniek of discipline. Door de jury wordt een eerste keuze gemaakt, gevolgd door een atelierbezoek aan de geselecteerde kunstenaars. Op basis hiervan worden kunstenaars uitgenodigd deel te nemen.

De jury voor de Salon 2019 bestaat uit Marc de Beyer (directeur Museum Gouda), Willem van den Broek (directeur Cultuurhuis Garenspinnerij), Trude Linde (Kunststichting Firma Van Drie) en Hans Vogels (conservator Museum Gouda).

Advertisements

De Salon 2019 wordt van 29 januari t/m 9 juni 2019 gehouden in Museum Gouda. Kunstenaars kunnen (afhankelijk van het formaat) met twee werken deelnemen. De Salon 2019 kent een juryprijs (een kleine solo-expositie in Museum Gouda) en een publieksprijs (expositie van één kunstwerk).

Wilt u deelnemen aan de Salon 2019? Stuurt u dan vóór 4 juli 2018 uw CV met afbeeldingen naar: salon@museumgouda.nl.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda app voor iOS en Android
22-05-2018 11:47