Open dag Dierenopvangcentrum Gouda

Gouda – Dierenopvangcentrum Gouda opent zaterdag 29 september van 11.00 tot 16.00 uur haar deuren voor het publiek. Tijdens deze open dag kan iedereen een kijkje nemen achter de schermen en vertellen medewerkers en vrijwilligers de bezoekers alles over het Dierenopvangcentrum en de Dierenbescherming.

Op een heuse ‘dogwalk’ showen de plaatsbare honden hun mooie vacht. Om 11.30, 12.30, 13.30 en 15.00 uur doen zij hun best om zich van hun beste kant aan u te laten zien. Vragen over uw kat zijn gedrag? Onze kattengedragstherapeute geeft u advies. Ook kunt u ontdekken welke kat goed bij uw persoonlijkheid en levensstijl past? Het Dierenopvangcentrum werkt met het programma ‘Meet Your Match’. Op deze dag krijgt u de kans om erachter te komen welke type kat bij u past: een stille liefde, een kameraad of misschien wel een feestbeest?

Men kan zich informeren over het vrijwilligerswerk in en voor het Dierenopvangcentrum, zoals honden uitlaten, katten knuffelen, schoonmaken van dierverblijven, nazorg van geplaatste dieren en standwerk.

Advertisements

Ook kinderen hoeven zich natuurlijk niet te vervelen, er is een speurtocht uitgezet. Daarnaast is er een ‘Oud Hollands’ spellen parcours en er kan naar harte lust gekleurd en geknutseld worden. De tekeningen kunnen opgehangen worden om de dierverblijven op te vrolijken.

Er zijn leuke kramen met zelf ontworpen spulletjes in het teken van de dieren, gadgets van de Dierenbescherming, heerlijke oliebollen, cupcakes en nog veel meer. Een leuke informatieve dag voor jong en oud. En misschien ontmoet u wel een nieuwe huisgenoot!

Meer informatie over het Dierenopvangcentrum Gouda op https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-gouda

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

Download nu deGouda App voor iOS en Android
26-09-2018 10:10