Zo. 29-09: Ontdek de magie van de Nieuwkoopse Plassen

Op zondag 29 september organiseert Natuurmonumenten OERRR Leer Toveren op de Nieuwkoopse Plassen. Tijdens deze dag worden kinderen (en hun ouders / begeleiders) in vliegende vaart naar een betoverd eiland gebracht. Vergezeld door mysterieuze tovenaars en heksen, ga je een magisch avontuur aan.

Tijdens OERRR Leer Toveren leer je alle fijne kneepjes van het tovervak: klauteren door het reuzen-spinnenweb, toveren met de toverspin of racen op een bezemsteel. Als een echte tovenaar of heks leer je ook nog eens een echt toverhapje te bereiden. Dus trek je tovenaars-outfit aan, en kom de magische sfeer van de Nieuwkoopse Plassen proeven!

Varen naar de toverroute
Tijdens OERRR Leer Toveren vaar je eerst met een boot naar het Tovereiland. Op het eiland loop je een vaste route langs allerlei spannende activiteiten. De toverroutes zijn samen met heksen en tovenaars door onze boswachters uitgezet.

Advertisements

Vooraf aanmelden
Tover jij mee bij OERRR Leer Toveren? Meld je dan aan via: www.natuurmonumenten.nl/nieuwkoopseplassen. Ook kun je op de website de verschillende vertrektijden van onze boten vinden, die naar tovereiland de Geitenkamp in de Nieuwkoopse Plassen varen.

Wie, waar en wanneer?
Voor wie: Jongens en meisjes (4-12 jaar) en hun ouders (of begeleider).
Plaats: vertreklocatie Restaurant Tijsterman, Dorpsstraat 116, te Nieuwkoop
Data & tijd: zondag 29 september, er zijn tussen 11.00 en 14.00 u continue afvaarten (vooraf aanmelden is noodzakelijk!)

Kosten
Volwassen lid: € 3 / niet-lid € 4,50.
Kind t/m 12 lid: € 6 / niet lid: €9.
Kind van Oerrr: € 6

29-09-2019 09:00