Omgaan met feestdagen onderwerp bij Steunpunt Mantelzorg

Steunpunt Mantelzorg nodigt je uit op woensdag 9 november voor het lotgenotencontact mantelzorgers en dementie. Deze keer is het thema ‘de feestdagen’.

Omgaan met dementie is soms lastig, en vooral tijdens de feestdagen kan het een uitdaging zijn. Hoe ga je goed om met de feestdagen, als er sprake is van dementie bij je naaste? Wat verwacht je? En wat is er nog mogelijk? Bij het lotgenotencontact mantelzorg en dementie biedt Steunpunt Mantelzorg in samenwerking met Stichting ZO! een plek waar je met elkaar kan praten. Ook krijg je de kans om idee├źn en ervaringen uit te wisselen.

Op 9 november ben je tussen 13.30 en 15.00 uur van harte welkom aan De Meidoorn 1A in Nieuwerkerk aan den IJssel. Je kan je hiervoor aanmelden via hetty.debie@stzo.nl of bel met 06-18426957.

Iedere tweede woensdag van de oneven maanden is er een moment om met elkaar in gesprek te gaan, waarbij verschillende thema’s centraal staan. Op de activiteitenkalender van Stichting ZO! kan je deze en andere activiteiten terugvinden.