Nieuw talent bij Taekwondo Akabbouz

Gouda – De Talent Cup, de jaarlijkse interne clubcompetitie van Taekwondvereniging Akabbouz, was ook dit jaar weer een groot succes. Alle deelnemers hebben zich van hun meest sportieve kant laten zien. Naar het clubtoernooi werd door de jeugdleden al lange tijd uitgekeken. Maanden hebben zij geoefend op de technieken om zo goed mogelijk voor de dag te komen.

Dit was alweer de 15e editie van de interne jeugdcompetitie, die met name bedoeld is voor de beginnende sporters om kennis te laten maken met het wedstrijd taekwondo. Dit jaar deden er een recordaantal kinderen mee, verdeeld over de disciplines styl en sparring. Het was een gezellig toernooi, waarin weer veel nieuw talent is gespot.

Trainer Naziem Akabbouz: “Het was leuk om te zien dat er hard werd gestreden om de prijzen maar ook dat iedereen erg sportief naar elkaar toe was. En zo hoort het natuurlijk ook. Op deze manier is en blijft het voor iedereen een leerzame maar vooral leuke ervaring!”

Het clubtoernooi is met uitstek een toernooi om veel te leren. Iedereen op het toernooi is een winnaar. Een foutje maken hoort daarbij, van fouten leer je hoe het beter kan, is het motto. “Ik geniet er enorm van als je ziet hoe de leerlingen groeien op het toernooi. En ik ben bijna nog blijer dan zo’n kind dat voor de eerste keer op het podium staat met een prijs in zijn handen!”, aldus Naziem Akabbouz.

Heeft u lokaal nieuws uit Gouda of omgeving?
Mail het ons via redactie@degouda.nl

09-04-2018 11:55