Multicultureel Kaas & Couscous Festival op Gouda Open Air

Gouda – Op zaterdag 9 juli viert Gouda de vele culturen van de stad op het Kaas & Couscous Festival! Met vrolijke muziek, boeiende cultuur en heerlijk eten kun je van 13.00 tot 23.00 uur genieten van alles wat oost en west te bieden heeft in het Groenhovenpark. Toegang is gratis!

Eten, muziek en cultuur
Het wordt tijd voor een feestje in Gouda waarmee we de rijkheid van verschillend zijn vieren en gelijkenissen omarmen, dachten de organisatoren van het Kaas & Couscous Festival. En hoe kan dat beter dan met een mengelmoes van eten, muziek en cultuur?

Tijdens het Kaas & Couscous Festival kan jong en oud lekker slenteren langs marktkramen en bedoeïenententen. Je kunt meedoen met een kookworkshop, luisteren naar muziek en voorgedragen gedichten of genieten van een culinaire creatie aan een van de lange eettafels. Op het festival komt alles samen in één geurig en kleurig geheel. Fusion is het toverwoord!

Advertisements

Gouda Open Air
Het Kaas & Couscous Festival is het tweede evenement dat valt onder de paraplu van Gouda Open Air, twee weken vol evenementen in het Groenhovenpark: van concerten tot foodfestival, van jeugdfeest tot verenigingendag.

28-04-2022 15:15