Monopoly geld zorgt voor warme dekens

Gouda – Mister Monopoly overhandigde Dinsdag 7 maart namens Identity Games een cheque ter waarde van € 2000 aan de Stichting Vrienden van het Groene Hart Ziekenhuis.

Eerder dit jaar kwam de Goudse Monopoly editie uit. De Goudse variant van het wereldberoemde bordspel is volledig in stijl van de kaasstad. Je vindt er Goudse straten, bedrijven en pleinen in terug. Momenteel is het spel overal uitverkocht maar van alle verkochte spellen ging  een deel van de opbrengst naar het project ‘Warm ontvangst’ van de Stichting Vrienden van het GHZ.

Het project zorgt voor warme dekens en verwarmde infuuszakken bij binnenkomst op de Spoedeisende Hulp, bedoeld voor patiënten die het koud hebben of onderkoeld zijn. Lisanne Noorlander  en Monique Bijl van de Stichting Vrienden van het Groene Hart Ziekenhuis namen de cheque in ontvangst. “Met behulp van dit soort acties en bijdragen kunnen wij meer doen voor onze patiënten. Een goed voorbeeld is ons project ‘Warm ontvangst’. Op de Spoedeisende Hulp komen soms mensen binnen die in shock of onderkoeld zijn. Warmte biedt dan een beetje extra ontspanning en comfort.”